|    Aan favorieten toevoegen
Inlichtingen > Wie zijn wij

Wie zij wij


Agivasport.nl is een onderdeel van het Belgische bedrijf JAVANNE S.A. – AGIVA en al meer dan 40 jaar een ervaren fabrikant van turnkleding.

 

Sociaal Zetel :

Javanne SA - 415 Rue de Menin - B-7700 Mouscron - BE0401.244.557

 

Agiva levert aan meer dan 1000 detaillisten zoals sportzaken, gespecialiseerde danszaken, lingeriewinkels en warenhuizen. We exporteren 50% van onze producten naar voornamelijk Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Engeland en Zweden.

 

Onze service is geweldig, dankzij onze enorme flexibiliteit van het productieproces ( computergestuurd snijden) zijn wij in staat om kleine aantallen te produceren ( 3 of 4 stuks) binnen 3 weken.

 

Daarnaast is het bij Agiva mogelijk om zelf turnpakjes te ontwerpen die geheel in overeenstemming zijn met de wensen van de vereniging.

 

Productie:

Op het atelier in Mouscron zijn 35 mensen werkzaam en zij produceren meer dan 150.000 stuks per jaar, voornamelijk bad-, turn- en danskleding.

 

Collectie:

De collectie wordt samengesteld door professionele ontwerpers aan de hand van de laatste mode trends en we maken gebruik van de laatste informatie van onze stoffen fabrikanten.

Daarnaast staan wij op de grote beurzen in Europa.

Nieuwsbrief Agiva
Newsletter
Trends, aanbiedingen en kortingen als eerste ontvangen!
Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden. Afmelden is altijd mogelijk.